Limburg  - zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2019 (één of 2 overnachtingen) volzet

Weekend "Limburg"

Met 8 trekken we  richting Limburg.

Ik heb terug 2 mooie dagtochten voor jullie voorbereid.

We gaan de spikplinternieuwe "weg tussen de bomen" bewandelen.  Het is een variant op "fietsen door het water". .. en dat doen we de tweede wandeldag. Maar we wandelen vooral tussen de vijvers en als apotheose de beklimming van de uitkijktoren te Zonhoven.

Daar staat de weercamera die de omgeving filmt. Je kan dus vooraf al eens loeren welk weer het daar is. Meer info later. Kostprijs weekend : 45€ (2 overnachtingen + 2x ontbijt inbegrepen). Aankomst op vrijdag - gebruik van verwarmd buitenzwembad 


Baai van de Somme - Hemelvaartweekend 2020    -    (3 overnachtingen)

 

Laat gerust weten of je interesse hebt. Klik hier

Ik heb een landelijk huis gevonden met tuin en terras voor 10 pers.

Verzeker je plaatsje door storting van 40€ voorschot.

Totale prijs zal afhangen van de bezetting, maar zal ongeveer 120€
zijn voor de 3 overnachtingen met ontbijt en picknick.

Programma wordt nog uitgewerkt. Zeker bezoek aan de "Baai van de Somme", een klifwandeling nabij Le Treport, de vallei van de Bresle, ...

Nog enkele plaatsjes vrij

 

 


Bij inschrijvingen voor activiteiten of weekends vraag ik meestal een voorschot, dit ter bevestiging van je reservering.
Enkele weken voor de vertrekdatum vraag ik dan de rest van het bedrag. 

Bij annulatie zoeken we vervanging en krijg je je inschrijvingsgeld terug (- reserveringskosten van 10€). Vinden we niemand meer, dan kan je je inschrijvingsgeld gebruiken voor een volgende activiteit van JWP indien ik jouw inbreng heb  kunnen recupereren bij het boekingsbedrijf.